Dykplatser: Hin Daeng & Muang

Bottom of the sea near Hin Daeng

Intermediär | 10-35m | Starka strömmar

Hin Daeng är en av Thailands bästa dykplatser och erbjuder dykning ända ner till 35 meter under ytan. Den här dykplatsen har en vägg täckt med mjuka koraller som sträcker sig från ytan och nedåt. Det exotiska livet under ytan och de fantastiska vyerna garanterar oförglömliga dykningar. Här kan du ofta få se stora stim av fiskar, leopardhajar, revhajar, valhajar och rockor.

Whale shark surrounded by smaller fish

Intermediär | 15-28m | Milda - Mellanstarka strömmar

Hin Muang är en dykplats som passar erfarna dykare och som ligger intill Hin Daeng, från tio meter under ytan och ner till 40 meters djup. Den stora stenbumlingen på platsen är täckt av mjuka koraller och anemoner. De starka strömmarna gör dykningen här till en utmaning, men vanligtvis kan man hitta lite skydd från strömmarna bakom den stora stenen. Hin Muang bjuder på större fiskar, från tonfisk ända upp till bjässar som valhajar. 

Amazed moray at Hin Muang Thailand
Clownfish at Hin Daeng
Baby crab at Hin Muang

Vårt kontor

Rayas kontor ligger i Saladan, nära ankomstplatsen för färjan. Vi har öppet från november till mars, och vår butik erbjuder ett utbud av det senaste inom vattensport, snorkling och dykutrustning.

Raya Divers Co Ltd
69, Moo 1, T. SaladanA. Koh Lanta
Krabi 81150 Thailand
Tel. (66) 81 370 3376 / (66) 81 968 2773
Email. booking@rayadivers.com