Dykplatser: Bida-Öarna, Nattdykning & Lokala Öarna

Scuba diving with manta rays from Krabi

Intermediär | 6-40m | Milda strömmar

Bida Nok-öarna bjuder på grunda rev täckta av koraller som passar perfekt för oerfarna dykare. På andra sidan av ön finns det en vacker vägg täckt av mjuka koraller som sträcker sig ända ner till 40 meter. Det finns en hel del liv under ytan, och du kan få se leopardhajar, sköldpaddor, muränor och lejonfiskar. Det här är en dykplats som du inte får missa, och som ger dig chansen att få stöta på rockor eller till och med valhajar. 

Find big morays while scuba diving

Intermediär | 5-35m | Milda-Starka strömmar

Mushroom Rock är den första dykplatsen efter Phi Phi Leys norra spets, på öns västra sida. Den bjuder på toppar som når ända upp till ytan, som den som är formad som en svamp (därav platsens namn). Här hittar du massvis av mjuka koraller och stora stim av gulryggade fysiljärfiskar, barracudas, Gnathanodon specious och fler. På dykplatsens grunda del kan man få syn på sköldpaddor och svartfenade revhajar.

Experience night scuba diving

Nybörjare | 5-20m | Milda strömmar

Koh Yawasam består av två öar som skiljs av en lång och grund kanal som är populär bland snorklare. De djupaste dykplatserna runt ön ligger på de norra och södra sidorna. Där kan du upptäcka stenar täckta av mjuka koraller, bigeye snappers, sjöhästar och rockor. Resans kvällsdykningar sker på Koh Yawasam, som erbjuder en bra miljö för dem.

Scuba diving trips from Krabi
Big school of fish
Colorful hard corals and beautiful fish

Vårt kontor

Rayas kontor ligger i Nopparat Thara-området, ett par hundra meter från avgångsplatsen för alla våra utflykter till havs. Vår butik har ett stort utbud av det senaste inom utrustning för vattensport, snorkling och dykning. Vi har öppet året runt och driver även  Raya Guest House för att erbjuda boende.

Raya Divers Co Ltd
153/7-8, Moo 5, Ao Nang A. Muang,
Krabi 81000 Thailand
Tel. (66) 81 370 3376 / (66) 81 968 2773
Email. booking@rayadivers.com