Raya Yai

Raya Yai är en idyllisk paradisö ett stenkast från Phuket. Raya Divers har fått sitt namn efter ön, då företagets verksamhet började där för 20 år sedan. Lugna, avslappnade morgnar är kännetecknande för ön och de bildsköna solnedgångarna på den vita sandstranden Ao Patok som är i en klass för sig. Raya Yai är en populär destination för dagsutflykter från Phuket på grund av det kristallklara vattnet och de fantastiska kritvita sandstränderna. 

Ön Raya Yai passar utmärkt för dykare som vill dyka mycket eller gå kurser. Det finns en variation av dykplatser för dykare på alla nivåer. Ur en dykares synpunkt är det bästa med ön närheten till dykplatserna med korta båtturer och möjligheten till stranddykning. Även för den som bor på Phuket rekommenderar vi ett besök till Raya Yai på en eller ett par nätter. På ön finns det boenden av olika standard, från femstjärniga lyxresort till traditionella boenden i bungalow. Mer information om boende och bokning på Booking.com eller Agoda.

Snorkling och andra aktiviteter i Raya Yai, Thailand

Andra aktiviteter

Avslappning, romans, meditation, snorkling, dykning eller surfing? Phuket har allt det och mer!

PADI dykkurser i Raya Yai, Thailand

Dykkurser

Vårt femstjärniga PADI IDC-center erbjuder ett stort utbud av dykkurser – från nybörjare till expert.

Dykresor i Raya Yai, Thailand

Dykresor

Enkla dyk eller djupa dyk? Dykning på natten, eller till ett skeppsvrak? Vårt veckoprogram passar alla kunskapsnivåer och intressen!

Vårt kontor

Vårt kontor på Raya Yai är benäget mitt på ön, nära platsen där vägarna genom djungeln möts. Vi har öppet varje dag året runt och erbjuder ett stort utbud av utrustning och det senaste inom vattensporter, snorkling och dykning.

Raya Divers Co Ltd
1/2-1/3 Moo 5, T. Rawai, A. Muang
Phuket 83130 Thailand
Email. booking@rayadivers.com